Foto Franzine Savonije

Dynamisch, motiverend, origineel, creatief en spiritueel

Als coach en trainer heeft Franzine Savonije haar sporen verdiend in het Nederlandse en internationale bedrijfsleven en zij bezit uitgebreide ervaring in account management, management (het leiden van ca. 140 medewerkers) en in het begeleiden van veranderingstrajecten. Ook heeft zij veel ervaring opgedaan met fusie trajecten.

Franzine Savonije, Personal Coach en Trainer

Kern begrippen : dynamisch, motiverend, origineel, creatief en spiritueel.

Als coach en trainer heeft Franzine Savonije haar sporen verdiend in het Nederlandse en internationale bedrijfsleven en zij bezit uitgebreide ervaring in account management, management (het leiden van ca. 140 medewerkers) en in het begeleiden van veranderingstrajecten. Ook heeft zij veel ervaring opgedaan met fusie trajecten.

Het unieke van Savonije trainingen is dat de deelnemers kunnen profiteren van de rijke en gevarieerde ervaring van Franzine Savonije. Haar praktijkervaring kan worden gedeeld met de deelnemers en zo worden hen goede voorbeelden en werkbare handvatten aangereikt. Behalve de praktijk heeft zij didactische ervaring in het overbrengen van de theorie opgedaan bij een van de grootste, internationale trainingsmaatschappijen op gebied van verkoop-, consultancy- en management vaardigheden.

De sterke punten van Savonije Training & Consultancy zijn: Dat zij de geheel eigen methodiek, zowel theorie, praktijk, als inzicht in eigen gedrag, in een training of coachingsgesprek samenbrengt, zodat aan de deelnemer - gesprekspartner een sterk inhoudelijk totaal pakket wordt aangeboden.

Uitgangspunt voor de werkwijze van Franzine Savonije is (zelf) respect. Als trainer en coach gelooft zij en draagt ze uit dat zelfrespect, respect voor de ander en emotionele intelligentie "empowerment" geven. Door Socratische vraagstelling en coaching technieken laat zij haar gesprekpartners zelf ontdekken wat hun belemmerende patronen zijn en hoe hier effectiever mee om te gaan. Zij laat hen bewust worden dat hun gedrag altijd een effect heeft op de ander. Ook uitstraling en communicatie beinvloeden het gedrag van de partner. Met kleine veranderingen en inzicht kan dit in de dagelijkse praktijk effectiever overgebracht worden. Het op deze wijze verkregen inzicht maakt de acceptatie voor de gesprekspartner makkelijker én vergroot het leereffect.

Savonije Training coacht momenteel zowel de "high potentials", die de toekomstige managers van het bedrijf kunnen worden, als ook directeuren en managers van diezelfde bedrijven, die het stadium van "groepstrainingen" voorbij zijn, doch  op het gebied van emotionele intelligentie en soft skills ondersteuning  wensen.

Franzine Savonije blijft zichzelf bekwamen en heeft een persoonlijke coach gevonden in  Stephen Wolinsky. Ze heeft al zijn trainingen en workshops gevolgd en gaat jaarlijks naar Amerika om zich van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te stellen. Wolinksy is oprichter van Kwantum Psychologie en schrijver van vele boeken op onder meer het gebied van emotionele intelligentie. Ook zijn cd's en dvd's zijn beschikbaar. Zijn materiaal, in aangepaste (verzakelijkte)  vorm, is de basis van haar bedrijfstrainingen en personal coaching trajecten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.